5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Ruimte en design in je hal met een gangkast op maat

Jassen, tassen, schoenen en dassen: in je gang moet je soms heel wat spullen kwijt. En wanner je kapstok vol is of als je de rommel het liefst uit het zicht hebt, biedt een gangkast uitkomst. En zoek je een gangkast die precies in jouw hal past? Dan is een gangkast op maat zeker wat voor jou. Want gangkasten op maat bieden niet alleen de ruimte aan alles wat jij erin kwijt moet: ze zijn een upgrade voor het interieur in je hal en bieden je jarenlang duurzaam meubelplezier.

Gangkasten op maat pas je aan op jouw huis en jouw behoeften

Van bergruimte heb je nooit teveel. En al helemaal niet in je hal, vaak een klein vertrek waar je slim met de beschikbare ruimte om moet gaan. Gelukkig biedt een gangkast op maat je precies de flexibiliteit die nodig is voor jouw hal. Zit er een vreemde vorm in je hal? Voor onze ontwerpers en meubelmakers is het geen enkele moeite om bij het ontwerp van je gangkast op maat daar rekening mee te houden. Zo haal je het optimale uit de beschikbare ruimte. En heb je bijzondere wensen voor de indeling van je gangkast? Ook dat is geen probleem. Extra planken, liever wat lades of juist hangrekken: bij gangkasten op maat bepaal je het helemaal zelf.

Jouw gangkast op maat bestellen: zo werkt het

Zo’n gangkast op maat bestellen, is dat nou lastig? Nee hoor. Niet bij MOMAA. Want wij maken het jou makkelijk en betaalbaar om meubels op maat te bestellen. Dus ook je gangkasten op maat. Het werkt als volgt.

Geef eerst aan ons door wat voor model gangkast je zoekt en wat de mogelijkheden in die kast moeten zijn. Denk aan laden, planken en dergelijke. En laat ons ook weten wat je mooi vindt. Dat doe je het beste met een moodboard: een verzameling foto’s van meubels en interieurs die jij mooi vindt, plus enkele foto’s van de gang waar je de kast wilt neerzetten. Met die informatie gaan onze meubelontwerpers aan de slag om jouw gangkast op maat te ontwerpen. Dat ontwerp sturen ze naar je op, en als je daarmee akkoord bent, gaan onze ambachtelijke meubelmakers voor je aan de slag. Met de beste duurzame materialen bouwen ze jouw droommeubel. Dat meubel wordt bezorgd en bij je thuis door vaklui gemonteerd. Zo weet je zeker dat je gangkast op maat goed staat!

De juiste materialen voor een duurzaam gebouwde gangkast

Bij MOMAA geloven we dat een meubel gebouwd moet zijn voor jarenlang plezier. Dat betekent dat we voor je gangkast op maat niet alleen rekenen op het vakmanschap van onze meubelmakers, maar ook alleen het beste materiaal gebruiken. Samen met jou kijken we wat voor hout, staal of ander materiaal je wilt gebruiken en maken we daar goede keuzes in. Zo weet je zeker dat je van gangkasten op maat nog jarenlang plezier zult hebben!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement