5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Alle ruimte voor je outfit met een garderobekast op maat

De kast waar je al je outfits voor iedere dag in kwijt kunt, plus wat accessoires in precies de stijl en kwaliteit die jij mooi vindt? Dat vind je in een garderobekast op maat. Garderobekasten op maat bieden je ruimte, de uitstraling en alle opruimmogelijkheden die je nodig hebt. En dat in een vorm die precies past bij je slaapkamer, of welke andere ruimte waarin je ook je garderobekast op maat kwijt wilt.

Je eigen garderobekast op maat laten maken: zo werkt het

Een garderobekast op maat laten maken is voor de hand liggender dan je denkt. Want er zijn geen twee mensen met exact dezelfde garderobe, Dat is het eigenlijk toch vreemd dat twee mensen wel dezelfde garderobekast zouden hebben? Daarom kun je bij ons garderobekasten op maat laten maken. En dat is eenvoudiger én bereikbaarder dan je denkt.

Alles begint bij jouw inspiratie. Geef ons door wat voor model kast je zoekt, wat de mogelijkheden zijn en wat je mooi vindt. Vul dat aan met een moodboard met foto’s van meubels en interieurs die jij mooi vindt, plus wat foto’s van de ruimte waar je garderobekast op maat moet komen te staan. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag met jouw informatie om een ontwerp te maken dat aan al je wensen voldoet. Dat is de eerste stap van een garderobekast op maat laten maken.

Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp, gaan onze meubelmakers voor je aan het werk. Met het ontwerp, materialen van de beste kwaliteit en hun vakkennis maken ze jouw unieke garderobekast. Vervolgens bezorgen we je garderobekast thuis en monteren we hem ter plekke. Zo simpel is het om garderobekasten op maat te laten maken!

Een garderobekast laten maken met de juiste materialen

Wij vinden het belangrijk dat meubels jarenlang meegaan. Dan is het extra belangrijk dat we duurzame materialen gebruiken. Wil je een garderobekast laten maken? Dan vinden we het belangrijk om van jouw te horen wat je mooie materialen en kleuren vindt. Wij kiezen dan voor kwaliteitsmaterialen die de tand des tijds kunnen doorstaan. Garderobekasten laten maken doe je omdat je het mooi vindt, en omdat je een meubelstuk wilt hebben dat jarenlang meegaat en precies aansluit op jouw wensen!

Garderobekast of kledingkast?

Misschien vraag je je af: wat is het verschil tussen een garderobekast en een kledingkast? Het antwoord: dat is er eigenlijk niet. Garderobekast is een naam die stamt uit de tijd dat een staande kast voor kleding nog een luxe was die vooral voor de wat rijkeren weggelegd was. Zij gebruikten veel Frans, dus was het niet gek om je garderobekast op maat die naam te geven. Gelukkig is een garderobekast laten maken tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Bij MOMAA zorgen we dat een garderobekast op maat laten maken eenvoudig én betaalbaar is. Wil je juist een superluxe garderobekast met allerlei unieke eigenschappen of liever eenvoudige garderobekast waar je gewoon al je kleding in kwijt kunt? Geen probleem: bij een garderobekast op maat laten maken bepaal je het allemaal zelf.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement