5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Slaapkamerkast op maat

De meest gebruikte kast in je huis is waarschijnlijk die in je slaapkamer. Elke dag zoek je een outfit uit, kijk je in de spiegel, pak je misschien nieuw beddengoed en wie weet zoek je nog wat mooie sieraden uit. In de slaapkamerkast op de kinderkamer vind je vast nog wat speelgoed en op de tienerkamer spullen voor school. Bij elk leven past een unieke slaapkamerkast. En daarom is een slaapkamerkast op maat nodig voor iedere gebruiker. Want geen leven is hetzelfde. Met slaapkamerkasten op maat kies je voor een kast die past bij het leven van de persoon die hem het meest gebruikt. Met precies de deuren, laden, kleur en uitstraling die hij of zij nodig heeft. Slaapkamerkasten op maat zijn er voor iedereen! En wij kunnen je helpen met slaapkamerkasten op maat gemaakt.

Alle ruimte in je inbouwkasten op maat

Bij een slaapkamerkast op maat komt nogal wat kijken. Maar het belangrijkste is ruimte. Met een inbouwkast maak je op de meest efficiënte manier gebruik van de ruimte. Want zo’n slaapkamerkast op maat wordt aan je muur bevestigd, waardoor er geen enkele lege ruimte onbenut blijft. En zowel de binnenkant als de buitenkant van slaapkamerkasten op maat maken we zoals jij dat wil. Slaapkamerkasten op maat gemaakt bieden precies de opbergmogelijkheden én uitstraling die jij voor je kamer zoekt.

De indeling van je slaapkamerkast op maat

Ben jij zo iemand die al z’n kleren gewoon graag opgevouwen heeft? Of heb je juist het liefst al je kleding aan kleerhangers hangen, klaar om direct aan te kleden? En wat doe je met kleine dingen, zoals sokken en onderbroeken, riemen en stropdassen? Je kunt jouw slaapkamerkast op maat precies inrichten voor de dingen die jij belangrijk vindt. Bij slaapkamerkasten op maat gemaakt door MOMAA bepaal je zelf hoeveel ruimte er is om kleding op te hangen, op te vouwen en om in laden weg te stoppen. Speciale laden voor je stropdassen of misschien zelfs je horloges en andere sieraden? Onze ontwerpers hebben de oplossing voor jouw wensen.

Geen hoek is te vreemd voor je inbouwkast op maat

De kast die je op de meubelboulevard koopt houdt geen rekening met de vormen van je huis. Slaapkamerkasten op maat van MOMAA wel. In veel huizen vind je schuine daken, rare hoekjes en lastige nisjes waar het maar lastig meubels voor te vinden is. Met slaapkamerkasten op maat gemaakt is dat geen probleem meer. Onze meubelmakers bouwen de kast zodat hij precies onder je schuine dak of in die vreemde hoek van je kamer past. Zo gebruik je iedere centimeter van je kamer perfect!

Kies voor duurzame kwaliteit met een slaapkamerkast op maat van MOMAA

Bij MOMAA geloven we dat ieder meubel een duurzame toevoeging moet zijn aan je huis. Daarom gebruiken we ook voor je slaapkamerkasten op maat alleen de beste materialen en worden onze slaapkamerkasten op maat gemaakt door ambachtelijke meubelmakers. Samen zorgt dat ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je slaapkamerkasten op maat!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement