5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Kastenwand op maat

Je kastenwand op maat past als een maatpak!

Zoek je een opbergsysteem dat naadloos aan sluit op de jouw woning of kantoor? Zoek niet verder: die vind je niet. Want ieder huis en elk kantoor is anders. Daarom vind je bij ons een kastenwanden op maat. Van wand tot wand en plafond tot vloer: een kastenwand op maat maken we speciaal voor jou en past altijd perfect bij jou en je interieur. Met een kastenwand op maat creëer je een wereld aan opbergmogelijkheden, helemaal in jouw stijl.

Je wandkast op maat past voor iedere ruimte en toepassing

Een beetje wandkast strekt van wand tot wand. Dus is het niet gek dat je jouw wandkast op maat niet in de eerste de beste meubelzaak vindt. Want die wandkast op maat is zo uniek als de ruimte waar hij komt te staan. De ontwerpers en meubelmakers van MOMAA weten dat en stemmen hun ontwerp precies af op jouw behoeften. Wil je een wandkast voor in de slapkamer waar alle kleding, slaaptextiel en kleine snuisterijen in terecht kunnen? We houden rekening met voldoende bergruimte op de manier zoals jij dat wilt. Laden, hangruimte en aflegplekken: we creëren er zoveel als jij nodig hebt. En wil je normale deuren of schuifdeuren, misschien zelfs met een spiegel erin verwerkt? Alles kan. Zoek je een wandkast op maat voor je bedrijf? We helpen je net zo makkelijk met een wandkast  op maat die perfect in de receptie van een hotel past of in een druk kantoor.

Wandkasten op maat moeten niet alleen praktisch zijn, ze moeten er ook precies uitzien zoals jij dat wilt. Kies de materialen en kleuren die passen bij jouw interieur en de uitstraling die jij voor ogen hebt. Geef onze ontwerpers door wat jij mooi vindt, dan maken zij een ontwerp dat op jouw interieurwensen aansluit. Met wandkasten op maat heb jij de touwtjes in handen.

Laat ons de kastenwand maken die aansluit bij jouw behoeften

Er zijn meer ruimten dan de slaapkamer of het kantoor waar je een kast kunt gebruiken die de complete muur bestrijkt. Wat dacht je van een stijlvolle kastenwand voor in de hal, waar je boeken en mooie objecten uitstalt? Een kastenwand voor in je keuken, met ruimte voor al je potten, pannen, kruiden en specerijen? Of juist een kastenwand die je de mogelijkheid geeft om de belangrijke papieren van je klanten te ordenen op kantoor? Een kastenwand maken die aansluit bij jouw specifieke behoeften doen we graag. Geef onze ontwerpers jouw wensen door en wij komen met een passend voorstel. Jouw kastenwand maken die uniek is, daar doen we het voor!

Een kastenwand op maat past altijd precies

Een kastenwand is heel erg bepalend voor de uitstraling van de ruimte waarin hij staat. Daarom is het erg belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken voor je kastenwand of wandkast. Een kastenwand op maat maken is een veilige keuze. Want wanneer je kastenwanden op maat maken laat, weet je helemaal zeker dat je wandkast op maat precies past bij jou en de ruimte waar hij komt te staan. Wandkasten op maat passen altijd.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement