5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

In je kledingkast op maat past je garderobe altijd

Kijk maar eens om je heen als je op straat loopt: wedden dat je geen twee mensen vindt die exact hetzelfde aanhebben? En verbaas je: als je geen twee mensen kunt vinden die dezelfde garderobe hebben, dan is zou het toch ook raar zijn dat je wel mensen hebt met exact dezelfde kledingkast? Met de kledingkasten op maat van MOMAA kies je voor een kledingkast die jou net zo goed past als je garderobe.

Een kledingkast op maat laten maken die je past

Een kledingkast op maat past. Niet allen bij je smaak, maar ook bij de afmetingen van je interieur. Iedere slaapkamer is net een beetje anders. En als je de ruimte daar zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken, moet je eigenlijk wel een kledingkast op maat laten maken. Want met een kledingkast op maat, kunnen we exact rekening houden met de afmetingen in de ruimte waar de kast komt te staan, om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Bij kledingkasten op maat laten maken, is het belangrijk om te weten hoe jij (en misschien je partner) de kledingkast gebruiken. Heb je graag als je kleding overzichtelijk hangen aan een kledingroede? Wil je juist lekker veel lades waar je alle kleinere kledingstukken goed uit het zicht kunt opbergen Of ben je bijvoorbeeld een echte schoenenverzamelaar die de hele verzameling binnen handbereik wil hebben op handige planken?  Bij kledingkasten op maat laten maken hoef je geen concessies te doen: we houden rekening met al je wensen.

Waar moet je op letten als je een kledingkast gaat samenstellen?

Wanneer je een kledingkast samenstellen gaat, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Natuurlijk moet je goed nadenk over de kleding die je erin kwijt wilt: hoeveel kleding, wat voor kleding en hoe eenvoudig die kleding bereikbaar moet zijn. Dat kan bijvoorbeeld je keuze bepalen tussen een legplank of een stangroede waar je eenvoudig overhemden en jurken aan een kleerhanger aan hangt. Wanneer je een kledingkast op maat gaat samenstellen, heb je al die keuzes zelf in de hand.

Jouw smaak, jouw kledingkast op maat

Een kledingkast op maat moet dus vooral praktisch zijn, maar het oog wil ook wat. En bij kledingkasten op maat kun je jouw smaak helemaal doen gelden. Je bepaalt zelf de kleur en de afwerking van jouw kledingkast op maat. Ook bepaal je het type deur: moeten het openslaande deuren zijn, schuivende deuren of ga je voor een half open kast? Met een kast op maat ben je gegarandeerd van een duurzaam meubelstuk dat een leven lang meegaat. We werken met FSC-gekeurd hout en werken de kast af in de hoogste kwaliteit.

De kledingkasten op maat van MOMAA passen exact in jouw kamer, zijn ontworpen precies als jij ze hebben wilt en bieden je alle kwaliteit en ruimte die jij je garderobe gunt.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement