5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Linnenkast op maat

Voor al de kleding die je niet kwijt kunt in je kledingkast, de accessoires die je ladekast uitpuilen en het beddengoed waar in de slaapkamerkast geen ruimte meer is, is er de linnenkast. En omdat iedereen andere wensen heeft, kun je je linnenkast op maat laten maken. Dat hangt niet alleen af van je gebruik, ook de plek waar je de linnenkast neerzet kan van invloed zijn op het ontwerp. Vaak zie je de linnenkast op de slaapkamer, maar het is ook niet gek om de linnenkast op een centrale ruimte zoals de hal of zolder terug te zien. In zulke gevallen bieden linnenkasten op maat uitkomst, omdat ze bij ieder gebruik passen.

De keuzes bij linnenkasten op maat

Bij een linnenkast op maat valt er heel wat te kiezen. Zo bepaal je zelf natuurlijk de stijl van de kast: hoe moet hij eruit komen te zien? Maar bij linnenkasten op maat kun je natuurlijk ook praktische voorkeuren doorgeven. Zoals bijvoorbeeld de indeling. Wil je lekker veel planken, om gevouwen beddengoed of kleding op te leggen? Heb je liever hangruimte, zodat je kleding ongekreukt opgeborgen kan worden? Of vind je het wel prettig om een aantal lades te hebben, voor accessoires als riemen, juwelen en andere zaken?

En dat is nog niet het enige wat je bepaalt bij linnenkasten op maat. Zelfs de deuren heb je in de hand. Standaard zijn linnenkasten voorzien van draaideuren. Praktisch, maar misschien heb je niet veel ruimte op de plek waar de linnenkast op maat komt te staan. Dan kun je kiezen voor een schuifdeur. Dat kost je geen ruimte! Wil je juist de ruimte aan de binnenkant van de kast optimaal gebruiken? Kies dan voor ene zweefdeur. Daarbij wordt het scharnier aan de buitenkant van de kast bevestig en hou je binnen alle ruimte over.

Zo bestel je je linnenkast op maat

Een linnenkast op maat laten maken lastig? Helemaal niet. Bij MOMAA is dat zelfs erg eenvoudig. Het werkt als volgt: geef ons door wat voor model je voorkeur heeft, wat de mogelijkheden moeten zijn en natuurlijk wat je mooi vindt. Dat doe je onder andere door ons een moodboard op te sturen met foto’s van meubels en interieurs die jij mooi vindt. Daarbij willen we ook graag een foto hebben van waar de linnenkast moet komen te staan, zodat we daar in ons ontwerp rekening mee kunnen houden. Dat is het begin van linnenkasten op maat maken. Als je het ontwerp goedkeurt, gaat het naar onze ambachtelijke meubelmakers. Zij bouwen je meubels vakkundig en wanneer ze klaar zijn wordt het door ons bezorgd en gemonteerd op de plek waar je jouw linnenkast op maat wilt hebben.

Duurzame kwaliteit van jouw linnenkast op maat

Meubels zijn volgens ons geen wegwerpartikelen. Daarom kiezen we voor de beste materialen voor je linnenkast op maat en wordt je meubel gebouwd door echte vakmensen. Samen draagt dat bij aan een duurzame kwaliteit in jouw unieke linnenkasten op maat die jarenlang meegaan!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement