5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Alle ruimte in huis met een schuifdeurkast op maat

De ruimte in je huis is beperkt. En daarom wil je er zo slim mogelijk mee omgaan. Of het nou in je slaapkamer, kantoor of bijkeuken is: iedereen knap er van op als je spullen simpel opbergt en net zo makkelijk weer terugvindt. De oplossing voor al die ruimtes: een schuifdeurkast op maat. Schuifdeurkasten op maat nemen niet onnodig veel ruimte in met openslaande deuren en geven je eenvoudig toegang tot al je spullen. Ontdek bij MOMAA de mogelijkheden voor je schuifdeurkast op maat.

Schuifdeurkasten op maat voor elk interieur

Jouw schuifkast op maat past precies bij je interieur. Want wij beginnen pas met bouwen wanneer jij je wensen hebt doorgegeven. Hou je van een landelijke look, of wil je klassieke schuifkasten op maat? Ga je voor een moderne, Scandinavische look of hou je het vooral functioneel? Met schuifkasten op maat bepaal je het helemaal zelf.

Dat geldt niet alleen voor het uiterlijk, ook de indeling heb je helemaal in eigen handen. Planken, lades of juist lekker veel hangruimte: wij houden rekening met jouw wensen voor je schuifkast op maat.

Schuifwandkasten op maat voor iedere ruimte in huis en kantoor

Voor iedere ruimte is er een schuifwandkast op maat. Je komt schuifwandkasten op maat vooral tegen in de slaapkamer, maar ook op kantoor en zelfs in de bijkeuken zijn ze erg praktisch. De meest voorkomende varianten van schuifwandkasten op maat hebben we even voor je op een rijtje gezet.

 • Kledingkasten
  De kledingkast is waarschijnlijk de populairste vorm van een schuifwandkast op maat. Je verliest geen ruimte in je slaapkamer door openslaande deuren, je ziet je hele garderobe in één oogopslag en als je wil, kun je zelfs een spiegel verwerken in de schuifdeuren.
 • Opbergkasten
  In de berging, garage of bijkeuken is een schuifwandkast als opbergkast erg praktisch. Je kunt er speelgoed, sportspullen, wasmiddelen of gereedschap kwijt en het eenvoudig terugvinden wanneer je de schuifdeuren compleet opent.
 • Kantoorkasten
  Ook op kantoor heb je voldoende opbergruimte nodig. Een schuifwandkast op maat kan dan uitkomst bieden. Want zo snel mogelijk de juiste papieren vinden is essentieel wanneer er nog meer werk op je wacht.
 • Inloopkasten
  Heb je de ruimte in je slaapkamer en een garderobe die ook wel wat ruimte verdient? Laat dan een schuifwandkast op maat maken om een inloopkast te creëren. Geniet van het gemak dat je hebt van een kledingkast waar je in kunt lopen en elegant toegang hebt tot al je kleding, sierraden en accessoires.

Laat schuifdeurkasten op maat laten maken voor duurzame kwaliteit

Bij MOMAA geloven we dat jij jarenlang plezier moet kunnen hebben van je meubels, zonder in te leveren op design. Daarom kun je jouw schuifdeurkast op maat laten maken door onze ambachtelijke meubelmakers. Onze ontwerpers brengen jouw wensen in kaart en zorgen dat jouw schuifdeurkast op maat gemaakt wordt volgens jouw wensen. Over de inbouw hoef jij je geen zorgen te maken: bij de bezorging zorgen bekwame monteurs ervoor dat jouw schuifdeurkast op maat perfect gemonteerd wordt!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement