5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Laat jouw unieke smaak zien met slaapkamerkasten op maat

Geen twee bedden slapen hetzelfde. Geen twee garderobes zijn hetzelfde. En daarom zouden er ook geen twee dezelfde slaapkamerkasten moeten zijn. Met slaapkamerkasten kies je ervoor je eigen, unieke smaak tot uiting te brengen. Met slaapkamerkasten op maat hou jij de touwtjes in handen en kies je tegelijkertijd voor een praktische slapkamerkast die precies doet wat jij nodig hebt: alle ruimte bieden aan je kleding, beddengoed en andere accessoires. Ontdek hoe eenvoudig het is om je slaapkamerkast op maat te laten maken!

Zo doen we dat: jouw slaapkamerkasten op maat gemaakt

Als je je ergens op je gemak moet voelen, is het wel je slaapkamer. Van muur tot muur moet dat helemaal jouw plek zijn. Het bed moet perfect slapen, het klimaat moet helemaal naar je zin zijn en de inrichting moet bij je smaak passen. Gelukkig bepaal je dat helemaal zelf. En met slaapkamerkasten op maat gemaakt zorg je dat zelfs je kleding, beddengoed en andere accessoires smaakvol opgeborgen. En regelen dat je slaapkamerkast op maat gemaakt wordt? Da’s heel eenvoudig.

Geef aan ons door wat je wensen zijn. Wat voor model slaapkamerkast je zoekt, wat de mogelijkheden in je slaapkamer zijn en natuurlijk wat je mooi vindt. Vul dat aan met een moodboard met foto’s van slaapkamerkasten en andere meubels die je mooi vindt, plus wat foto’s van je slaapkamer. Met die informatie gaan onze ontwerpers aan de slag voor je. Ze creëren een slaapkamerkast en stellen die aan je voor. Is die naar je zin? Dan is het een kwestie van tijd voor je slaapkamerkasten op maat gemaakt zijn.

Voor iedereen een slaapkamerkast op maat

Ieder lid van je huishouden heeft andere behoeften. De één heeft een uitgebreide garderobe die alle ruimte nodig heeft. De ander wil juist gewoon alles slim opgevouwen hebben op planken en in laden. En weer een ander gaat nog naar school en vindt het ook wel handig dat er nog wat schoolboeken weggestopt kunnen worden. Wat je wensen ook zijn: slaapkamerkasten op maat bieden de ruimte voor ieder leven.

Want als je slaapkamerkasten op maat gemaakt worden door ons, bepaal je niet alleen het uiterlijk van je kast, maar ook de indeling. Planken, haken, laden, hangruimte of een spiegel aan de deur: in je slaapkamerkasten op maat kan alles!

De duurzame kwaliteit van een slaapkamerkast op maat gemaakt door MOMAA

Wij geloven dat meubels voor ieder interieur uniek moeten zijn. Dat geldt ook voor je slaapkamer. Daarom kun je bij ons je slaapkamerkast op maat laten maken. Je kiest dan niet alleen voor een uniek, eigen meubel. Maar ook voor kwaliteit die nog jarenlang meegaat. Onze ambachtelijke meubelmakers dragen daar zorg voor met hun vakmanschap en keuzen voor kwalitatieve, duurzame materialen. Als je slaapkamerkast op maat gemaakt wordt door MOMAA, weet je dat het goed zit!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement