5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Een tafel op maat: het pronkstuk van je interieur

De plek waar je elkaar ontmoet. Waar je verhalen met elkaar deelt, beslissingen maakt of van een lekkere maaltijd geniet. Als er en tafel in een ruimte staat, gaat daar alle aandacht naartoe. Met een tafel op maat zorg je ervoor dat die tafel al die aandacht ook verdient. Of het nou de eettafel in de keuken is of de vergadertafel in de conferentieruimte: tafels op maat zorgen voor de sfeer die jij wilt.

Privé of zakelijk: je kunt altijd een tafel op maat laten maken

Met een tafel op maat zet je jouw interieur naar jouw hand. Je bent niet langer gebonden aan de beperkingen van een meubelwinkel of grote aanbieder: je hebt de vrijheid om zelf te bepalen wat het beste bij jou past. En: als je een tafel op maat laat maken, ben je gegarandeerd van uniek meubilair. Dat geldt voor je huis, maar misschien nog wel meer voor je zaak. Want je interieur is net zo’n belangrijk onderdeel van je imago als je huisstijl. Je laat je imago simpel in je interieur terugkomen wanneer je tafels op maat gemaakt zijn.

Een tafel laten maken precies volgens jouw wensen

Hoewel een tafel laten maken je volste aandacht verdient, is het eenvoudiger dan je misschien denkt. Vertel ons je wensen en wij stellen een tafel op maat voor die daar precies bij aansluit. Vanaf dat moment is jouw tafel laten maken onze zorg: met jouw inspiratie gaan onze meubelmakers aan de slag voor jou.

Wanneer je een tafel laat maken, krijg je te maken met enkele keuzes. Een belangrijke is: welke vorm moet je tafel krijgen? Dat is een smaakkwestie, maar ook zeker een praktische. Zo is een rechthoekige tafel erg praktisch, maar past hij misschien niet in ieder interieur. En is een ronde of ovalen tafel ideaal om meer mensen aan te laten zitten. Maar de tafel kan minder stabiel zijn dan een rechthoekige tafel en je schuift hem niet makkelijk weg tegen een muur. Denk goed na over hoe je de tafel gaat gebruiken, hoeveel mensen eraan gaan zitten en natuurlijk: hoe gaat de tafel in de ruimte passen?

Maatwerk tafels passen altijd

Een maatwerk tafel is het pronkstuk van ieder interieur. Maatwerk tafels zijn een unieke manier om de uitstraling van iedere ruimte naar een hoger niveau te tillen. Kortom: een tafel op maat past. Bij iedere smaak, bij elk interieur.

Want van maatwerk tafels bepaal je zelf niet alleen het formaat of de vorm: je kan alles bepalen. Van het materiaal voor de poten tot de afwerking van het tafelblad: jij bepaalt hoe jouw maatwerk tafel eruit komt te zien. Je hebt zelf de touwtjes in handen om met jouw unieke tafel jouw interieur compleet te maken.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement