5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Eet smakelijk! Geniet nog meer aan je eetkamertafel op maat

De beste verhalen deel je met elkaar onder het eten. Je neemt de dag op school of op het werk door, je vertelt die goede grap die je hoorde nog eens door en aan het eind van de avond geniet je met een kop koffie of een borrel nog even na. Dat genieten gaat het beste aan een eetkamertafel op maat. Want eetkamertafels op maat zijn gemaakt volgens jouw wensen. Het model is precies uitgevoerd in de stijl die jij mooi vindt, het hout is helemaal jouw smaak en de afmetingen sluiten perfect aan op jouw behoeften. Een eetkamertafel op maat is dus een garantie voor jarenlang genieten op maat!

Eetkamertafels op maat laten maken? Hier moet je rekening mee houden

Je denkt misschien dat een eetkamertafel op maat laten maken een heel gedoe is. Dat valt enorm mee. Eetkamertafels op maat laten maken volgens precies jouw wensen is juist bereikbaarder dan ooit. In een eetkamertafel op maat zie je precies terug wat jij belangrijk vindt in een eetkamertafel. Het perfecte hout, de juiste kleur, afmetingen die precies passen en natuurlijk het model van je dromen.

Vrienden, familie aanhang een meer: als je die allemaal kwijt wilt, heb je een flinke eetkamertafel nodig. Dat is geen enkel probleem bij eetkamertafels op maat laten maken. En mag het allemaal wel wat knusser? Geen enkel probleem: jij hebt helemaal in de hand wat de afmetingen van onze tafels worden. Van de lengte en de hoogte tot de dikte van het tafelblad aan toe.

Net als de afmetingen, heb je ook helemaal de touwtjes in handen wanneer het gaat om de materialen. Een eetkamertafel wordt vaak gemaakt van hout en daar heb je dan ook erg veel keuze in. Maar dat is niet het enige. Je kunt voor mdf kiezen, staal, glas of juist een stoere combinatie van die materialen. En heb je heel andere wensen? Dat kan natuurlijk ook: laat het ons weten en wij gaan aan de slag voor je!

Je eetkamertafel op maat laten maken? Zo werkt het!

Je eetkamertafel op maat laten maken is heel simpel en bereikbaar voor iedereen. We hoeven maar een paar dingen van je te weten voor we aan de slag kunnen. We horen natuurlijk graag wat voor model je voor ogen hebt en wat de afmetingen moeten zijn van je eetkamertafel op maat. Daarnaast vragen we je om een moodboard te maken: een verzameling foto’s van eetkamertafels en interieurs die je mooi vindt en wat foto’s van de ruimte waar de eetkamertafel moet komen te staan. Vervolgens gaan onze ontwerpers met die informatie aan de slag. Ze sturen je hun ontwerp op en als je daarmee akkoord gaat, gaan onze meubelmakers je eetkamertafel op maat bouwen. Ze volgen het ontwerp en jouw specificaties op om je eetkamertafel op maat helemaal volgens jouw wensen te bouwen. Wanneer ze klaar zijn, komen we je eetkamertafel bezorgen en vakkundig monteren. Zo zie je maar: je tafel op maat laten maken is eenvoudig en zo geregeld!

Eetkamertafels op maat laten maken: maak van elke maaltijd een driesterrendiner

Met eetkamertafels op maat heb je de basis in huis om van elk moment aan je eetkamertafel nog meer te genieten. Of het nou om de muesli in de ochtend, een mooi diner in de avond of gewoon een lekkere kop koffie gaat: met eetkamertafels op maat geniet je er meer van.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement