5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Kies voor kwaliteit met eiken tafels op maat

Robuust eikenhout is al eeuwenlang de basis voor duurzaam gebouwd meubilair. Dat maakt het dus ook een perfect materiaal voor je salontafel, eetkamertafel of bijzettafel. En met eiken tafels op maat weet je helemaal zeker dat je precies dat wat jij mooi vindt in huis krijgt. Jouw eiken tafel zit vol karakter: elke nerf en iedere jaarring vertelt een verhaal. Maak nu je eigen verhalen aan je eiken tafel op maat!

Eiken tafels op maat laten maken? Hier moet je rekening mee houden

Salontafel, eetkamertafel of een ander model eiken tafel op maat laten maken> Het kan allemaal en het is veel eenvoudiger dan je denkt. En het biedt je heel veel voordelen ten opzichte van de tafel die je misschien op de woonboulevard tegenkomt. Je tafel ziet er precies zo uit zoals jij dat wilt, het meubel past precies in je interieur en alle afmetingen zijn op jou en jouw behoeften afgestemd.

Ten eerste de afmetingen: wil je alle ruimte voor koffie, thee en lekkers op je salontafel, of mag hij een subtieler formaat hebben? Wil je vrienden, familie en aanhang kwijt aan je eettafel of vind je een klein formaat wel voldoende? Jij bepaalt de afmetingen helemaal, tot de dikte van het tafelblad aan toe bij je eiken tafel op maat laten maken. Je bent ook de baas als het gaat om het materiaal. Bij eiken tafels op maat laten maken ligt de keuze voor het hout voor handen. Maar wist je dat je dat ook kunt combineren met andere materialen? Zo kun je bij voorbeeld kiezen voor een stoer stalen onderstel, of laat glas verwerken in het tafelblad. Wil jij je eiken tafel op maat laten maken? Dan bepaal je ook die details!

Je eigen eiken tafel op maat in 3 stappen

Als je een eiken tafel op maat laten maken wilt, hoe gaat dat dan in zijn werk? Heel eenvoudig: binnen drie stappen heb jij je eigen eiken tafel op maat in huis.

 • Jouw smaak
  Jij inspireert onze ontwerpers met jouw wensen. Geef door wat voor model tafel je zoekt. Salontafel, eetkamertafel, bijzettafel, poedertafel, wat dan ook. Ook willen we graag van je weten wat de afmetingen voor je eiken tafel op maat moeten zijn. Daarnaast vragen we je een moodboard te maken: een verzameling foto’s van eiken tafels en andere interieurs die jij mooi vindt, plus een of meerdere foto’s van de ruimte waar de eiken tafel komt te staan.
 • Ontwerp en bouw
  Met die inspiratie maken we een ontwerp. Helemaal volgens jouw wensen en met de materialen die jouw voorkeur hebben. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan sturen we dat door naar onze ambachtelijke meubelmakers die voor je aan de slag gaan.
 • Levering en montage
  Wanneer onze meubelmakers klaar zijn met je eiken tafel op maat, bezorgen we het bij je en plaatsen we het precies waar jij het hebben wilt. Zo nodig monteren onze bezorgers het terplekke en vakkundig zodat jij direct kunt genieten van je eiken tafel op maat.

Eiken tafels op maat laten maken is dus eigenlijk erg eenvoudig. Het is de snelste weg naar de tafel van jouw dromen!

Eiken tafels op maat: duurzaam en robuust

Op ieder moment van de dag, nog jarenlang, kun je rekenen op je nieuwe meubel. Want eiken tafels op maat laten maken is een duurzame keuze. Niet alleen ben je verzekerd van een robuust meubel dat precies bij jouw smaak past. Je kan er ook op rekenen dat wij het beste materiaal gebruiken voor jouw tafel en dat je tafel met zorg in elkaar wordt gezet door echte vaklui. Daarom laat jij je eiken tafel op maat maken bij MOMAA.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement