5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Houten tafel op maat

De jaarringen van een boom vertellen je niet alleen hoe oud hij. Ze vertellen je ook een verhaal. Over vette jaren en magere jaren, over warme seizoenen en koude seizoenen en nog heel veel meer. Het hout dat je uit die bomen haalt neemt al die jaren aan karakter mee in ieder meubel waarin je het verwerkt. Als je een tafel op maat laat maken, ben je verzekerd van een karaktervol meubelstuk dat al die ervaringen van het hout uitstraalt. Maar: houten tafels op maat zijn vooral de plekken waar jij je eigen, nieuwe verhalen maakt. Iedere maaltijd die je eet, gesprek dat je voert en borrel die je drinkt aan je houten tafel op maat is een nieuwe herinnering die, zichtbaar of niet, in het geheugen van het hout gegraveerd staat.

Bepaal zelf de afmetingen en materialen voor houten tafels op maat

Een houten tafel op maat brengt je eetkamer, vergaderruimte of welke ruimte dan ook naar een nieuw niveau. Want in houten tafels op maat komt alles naar voren wat jij belangrijk vindt in een meubel. Precies het goede hout in de perfecte kleur, alles op jouw afmetingen en natuurlijk in het model van je dromen.

Wil je ruimte voor de hele familie en al je vrienden aan tafel? Of wil je het juist knus houden? Kies zelf de afmetingen voor je houten tafel op maat. Van houten tafels op maat bepaal je niet alleen de lengte, breedte en hoogte, je kan ook de dikte van het tafelblad bepalen. Slank en stijlvol of dik en robuust: je zegt het maar!

Voor een houten tafel op maat heb je veel keuze uit het soort hout. Ga je voor robuust eiken, praktisch grenen, vurenhout of teak? Prachtig kersenhout of weldadig walnoten? Of maak je het nog exotischer met mahonie of notenhout? Het is helemaal aan jou.

Een houten tafel op maat bestellen: zo werkt het

Je houten tafel op maat is een meubel wat je jarenlang intensief zult gebruiken. En er zelf een bestellen is eenvoudiger dan je misschien denkt. Je geeft ons eerst door wat je wensen zijn. We willen het model dat je voor ogen hebt en de afmetingen die je nodig hebt graag van je weten, en we willen graag een moodboard van je krijgen. Op dat moodboard zet je foto’s van tafels en interieurs die je mooi vindt, plus wat foto’s van de ruimte waar je houten tafel op maat moet komen te staan. Dat geeft onze ontwerpers een goed idee van jouw wensen. Zij maken een ontwerp en wanneer jij dat goedkeurt, gaan onze meubelmakers daarmee aan de slag. Wanneer je houten tafel op maat gereed is, wordt deze bij je bezorgd en ter plekke vakkundig gemonteerd. En dat is hoe eenvoudig het is om houten tafels op maat te bestellen!

Geniet jarenlang van je houten tafel op maat

Voor je houten tafel op maat selecteren onze meubelmakers de beste houtsoorten van duurzame bron. Door die goede materialen, hun vakmanschap en jouw ideeën over een mooie houten tafel, ben je ervan gegarandeerd dat je jarenlang kunt genieten van onze houten tafels op maat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement