5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Maak je tafel eigen met een tafelblad op maat

Heb je een tafel die nog jaren mee kan, maar staat het uiterlijk je niet meer aan? Zijn er vlekken in het hout van je eetkamertafel gekomen die je er niet meer uit krijgt? Of is er een lelijke kras of deuk in je tafelblad gekomen? Heb je het tafelonderstel van je dromen gevonden maar kun je het tafelblad niet uitstaan? In al die gevallen is het goed om te weten dat je gewoon een tafelblad op maat kunt laten maken. In precies de stijl die jij wilt, met de afmetingen die bij de rest van de tafel passen. En tafelbladen op maat bestellen is eenvoudiger en bereikbaarder dan je denkt.

Je tafelblad op maat laten maken door onze meubelmakers

Je bureaublad op maat laten maken geeft je alle mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor afwijkende afmetingen of bijzondere vormen, spetterende kleuren of uitzonderlijke materialen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van het tafelbladen op maat laten maken:  

 • Afmetingen
  Ruimte voor een extra groot gezelschap aan de eettafel? Of moet je juist wat slimmer omgaan met je ruimte? Je bepaalt zelf de afmetingen van jouw tafelblad op maat. Niet alleen de lengte en de breedte, ook de dikte bepaal je zelf. Handig, wanneer er soms flink met de vuist op tafel geslagen moet worden.
 • Gebruik een bestaand onderstel
  Het perfecte onderstel vinden voor je tafel kan al een enorme opgave zijn. En als je dan een geweldig onderstel gevonden hebt, is het alleen nog maat een kwestie van een tafelblad vinden dat daar bij past. Een tafelblad op maat laten maken is dan de oplossing: je hebt zelf helemaal de touwtjes in handen voor het uiteindelijke uiterlijk van je droomtafel.
 • Materiaal
  Melanine, kunststof, hout of zelfs glas: het materiaal van een tafelblad bepaalt de uitstraling. De keuze voor het materiaal laten we daarom helemaal aan jou. Toch hulp nodig? Natuurlijk kunnen we je adviseren over welk materiaal het beste zou passen bij jouw situatie.
 • Kleur
  Een stoere look van onbewerkt hout, helemaal strak gelakt of iets compleet anders? De kleur van je tafelblad op maat bepaal je zelf. Je kan het zo bont maken als je zelf wilt: jouw smaak is bepalend.

Jouw maatwerk tafelblad laten maken: zo werkt het

Van een maatwerk tafelblad heb je jarenlang plezier. Iedere maaltijd die je eraan eet, elk spel wat je erop speelt en ieder goed gesprek wat je eromheen voert wordt fijner met jouw perfecte tafelblad. Gelukkig zijn maatwerk tafelbladen eenvoudig te bestellen en bereikbaar voor iedereen. Eerst geef je ons door wat je wensen zijn voor je tafelblad. Je geeft je gewenste afmetingen door en de vorm die je tafelblad moet hebben. Daarnaast krijgen we ook graag een moodboard van je. Dat bestaat uit enkele foto’s van tafelbladen die je mooi vindt en wat foto’s van de ruimte waar je tafelblad komt. Een foto van het onderstel waar je hem op wilt plaatsen is daarbij ook handig. Met die informatie gaan onze ontwerpers aan de slag. En ga je akkoord met hun ontwerp? Dan gaan ambachtelijke meubelmakers jouw maatwerk tafelblad maken. Het uiteindelijke product wordt door ons bij je thuisbezorgd en gemonteerd. Zo eenvoudig is het om tafelbladen op maat te bestellen!

Kies met tafelbladen op maat voor duurzaamheid en kwaliteit

Een tafelblad op maat is dus helemaal niet moeilijk en het is bereikbaar voor iedereen. Tafelbladen op maat laten maken is daarnaast een duurzame manier van omgaan met je meubels: je gunt een bestaand onderstel nog vele jaren gebruik. En met onze maatwerk tafelbladen ben je daarvan gegarandeerd: we gebruiken de beste materialen voor het mooiste resultaat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement