5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Verfraai je woonkamer met tv meubels op maat

Het is misschien wel het meest gebruikte apparaat in je woonkamer. En tegelijkertijd is het een doorn in je oog als je het niet gebruikt: je tv. Je televisie is een fantastisch toestel om je favoriete films, series en talkshows op te kijken. Maar als het uit staat, is het maar een lelijk, groot zwart vlak in je woonkamer. En niet iedereen vindt dat mooi. Een tv meubel op maat kan uitkomst bieden. Je kunt er je tv smaakvol in verbergen als je hem niet gebruikt. En vind je het nou helemaal niet erg om je tv meubel in het zicht te hebben? Dan kun je een tv meubel op maat laten maken waar je tv gewoon heel goed bij past!

Een op maat gemaakt tv meubel is een aanwinst voor iedere woonkamer. Omdat in bijna iedere woonkamer een tv staat, komt het meubel overal van pas. Een op maat gemaakt tv meubel is een unieke manier om je interieur net dat beetje extra te geven. Wij hebben al heel wat tv meubels op maat gemaakt, dus we weten precies hoe we jou kunnen helpen!

De keuzes voor je tv kast op maat

Om je tv kast op maat te laten maken, kun je heel wat keuzes zelf maken. Want tv kasten op maat zijn net zo veelzijdig als jij en je interieur. Wil je jouw tv achter een deurtje hebben? Moet dat dan een draaideur of een schuifdeur zijn? Wil je nog andere audio- en videoapparatuur kwijt in het meubel? Of moet het gewoon een mooi meubel zijn waar je ook wat andere woonaccessoires op kwijt kunt? Bij je tv kast op maat laten maken komen dat soort keuzes kijken, en meer: welk materiaal moeten we gebruiken, moeten we rekening houden met bepaalde aansluitingen, welke kleur en stijl vind je mooi en meer: alle bepaal je zelf bij je tv kasten op maat. Maar: vind je dat nou eigenlijk te veel keuze? Geen nood: wij kunnen je eenvoudig op weg helpen!

Je eigen tv meubel laten maken: zo werkt het!

Want je eigen tv meubel laten maken is veel eenvoudiger dan je denkt. Voor je maatwerk tv meubel hebben we slechts een paar dingen van je nodig voor we aan de slag kunnen.

We willen natuurlijk graag van je weten wat voor model tv meubel je in gedachten hebt en wat de afmetingen moeten zijn. Daarvoor is het ook handig dat we weten hoe groot je tv is. Om te bepalen hoe de tv eruit moet komen te zien, krijgen we ook graag een moodboard van je. Dat is een verzameling foto’s van tv meubels en interieurs die je mooi vindt, plus wat foto’s van de ruimte waar je tv meubel moet komen te staan. Die informatie hebben onze ontwerpers nodig om een passend ontwerp voor je te maken. Dat ontwerp sturen ze naar je op. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan gaan onze meubelmakers bouwen voor je. Vakkundig zetten zij het tv-meubel in elkaar. Wanneer het meubel gereed is, maken we een afspraak met je voor de bezorging. We bezorgen je tv-meubel tot in de ruimte waar je het wilt hebben staan en monteren het ter plekke voor je. Zo kun je direct genieten van je eigen tv-meubel. Tv meubels op maat bestellen: zo eenvoudig is het!

Een zwevend tv meubel op maat laten maken

Een design tv meubel op maat is dus bereikbaarder dan je denkt. Maar wist je dat het nog bijzonderder kan? Met de dunne tv’s van tegenwoordig is het niet meer nodig om een deze in een grote, zware kast te stoppen. Het kan nog veel stijlvoller, met een zwevend tv meubel op maat. Een zwevend tv meubel op maat bevestigen we aan je muur en is een echte eyecatcher, ook als je tv uit staat!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement