5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Laat je interieur ademen met wandmeubels op maat

Maak optimaal gebruik van de ruimte in je woning of kantoor en vang het oog van je bezoekers of klanten met iets bijzonder. Een wandmeubel op maat is precies dat. Het zwevende meubelstuk geeft een ruimtelijker effect doordat het niet op de grond staat en geeft jou de ruimte om je creativiteit los te laten op een meubelstuk dat je interieur verrijkt. Wandmeubels op maat bestellen is eenvoudiger dan je denkt en bereikbaar voor iedereen. Bij MOMAA helpen we je graag op weg!

Een wandmeubel op maat laten maken? Jij bepaalt alles zelf

Bij een wandmeubel op maat laten maken komen een paar keuzes kijken. Gebruik je het meubel puur als kast of heeft het ook een decoratieve functie? Wat voor spullen wil je erin kwijt? Gaat je wandmeubel op maat dienst doen als tv, en wil je er nog andere apparatuur in kwijt? Of moet het vooral erg functioneel zijn?

Bij wandmeubels op maat laten maken bepaal je deze zaken allemaal zelf, plus zoveel meer. Zoals de kleur van je wandmeubel en het materiaal waar het van gemaakt is. Natuurlijk heb je de indeling ook helemaal in de hand: jij bepaalt hoe de planken in het wandmeubel zitten en of je deze wilt verbergen achter een deur of niet. Zelfs het type deur bepaal jij: moet het een typische draaideur zijn of ga je voor een elegante schuifdeur? Bij wandmeubels op maat laten maken heb jij alle vrijheid.

Zo laat jij je eigen wandmeubel op maat maken!

Een wandmeubel op mat laten maken bij MOMAA is erg eenvoudig en bereikbaarder dan je denkt. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen eenvoudig moet zijn om zijn eigen huis er precies zo uit te laten zien als hij of zij dat wil. En daarom helpen we je graag een handje bij dit proces! Eerst moeten we van je weten hoe je meubel eruit moet komen te zien. Geef ons door wat voor model je in gedachten hebt en hoe deze eruit moet komen te zien. Onze ontwerpers maken een design voor je aan de hand van een moodboard. Daarop verzamel je foto’s van wandmeubels en interieurs die je mooi vindt, plus enkele foto’s van de ruimte waar je wandmeubel op maat moet komen te staan. Ook willen we natuurlijk de beoogde afmetingen van je weten. Onze ontwerpers maken met die informatie een design waarin ze al jouw wensen verwerken. Zodra je akkoord gaat met dat ontwerp, sturen we dat naar onze ambachtelijke meubelmakers. Met zorg en de beste materialen zetten zij jouw wandmeubel in elkaar. En zodra jouw unieke meubel klaar is, bezorgen we het bij je tot in de ruimte waar het moet komen te staan. We monteren het ook voor je, zodat je er direct van kunt genieten. Zo eenvoudig is het om je wandmeubel op maat te laten maken!

Wandmeubels op maat van MOMAA voor duurzame kwaliteit

Bij MOMAA geloven we dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om zijn of haar huis uniek in te richten met meubels die jarenlang meegaan. Daarom kiezen we voor onze wandmeubels op maat voor duurzame materialen die door echte vakmensen in elkaar gezet wordt. Ga jij ook wandmeubels op maat laten maken bij MOMAA? Dan weet je zeker dat je een uniek meubel neerzet waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement