fbpx
5 jaar garantie
thuis geleverd
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Studio Stunning

“Design is meer dan een mooi plaatje maken. Het is toegepaste wetenschap gecombineerd met emotie. De liefde voor het geheel is gelijk aan de liefde voor details. Tijdloos design zoals men vroeger een maatpak liet aanmeten. Deze beginwaarden zijn terug te zien in alles wat wij doen.”

Dit is de visie van de heren van Studio Stunning op design. En wij kunnen dat niet meer dan onderschrijven. En dat ze dat doen, dat is te zien aan de ontwerpen die ze maken.

Opgericht in 2016, is Stunning een jonge design studio. De mannen achter Stunning, Rick Luiten en Piet Jansen hebben een studie gedaan op de Jan des Bouvrie academie, waarna ze besloten om zich te gaan richten op het ontwerp van woningprojecten. Na een aantal jaren zijn ze zich ook gaan toeleggen op de ontwikkeling van producten. En we kunnen zeggen dat dat met verve is gelukt.

Van wellness producten tot tafels, ze weten overal een unieke draai aan te geven. Maar hun favoriet blijven toch de lampen. En dat is te zien aan de collectie die wij van studio Stunning hier bij MOMAA mogen verkopen.